10  English quizzes with answers:

  • Question 1: Which of the following is the correct way to say “I am going to the store”?
    • A. I’m going to the store.
    • B. I go to the store.
    • C. I will go to the store.
    • D. I am going to go to the store.
  • Answer: A. I’m going to the store.
  • Question 2: Which of the following is the correct way to say “I have been to the store”?
    • A. I’ve been to the store.
    • B. I had been to the store.
    • C. I am going to the store.
    • D. I will go to the store.
  • Answer: A. I’ve been to the store.
  • Question 3: Which of the following is the correct way to say “I will have been to the store by the time you get there”?
    • A. I will have been to the store by the time you get there.
    • B. I will be to the store by the time you get there.
    • C. I will be at the store by the time you get there.
    • D. I will have been at the store by the time you get there.
  • Answer: A. I will have been to the store by the time you get there.
  • Question 4: Which of the following is the correct way to say “I am not going to the store”?
    • A. I’m not going to the store.
    • B. I don’t go to the store.
    • C. I won’t go to the store.
    • D. I haven’t gone to the store.
  • Answer: A. I’m not going to the store.
  • Question 5: Which of the following is the correct way to say “I have not been to the store”?
    • A. I haven’t been to the store.
    • B. I didn’t go to the store.
    • C. I won’t go to the store.
    • D. I haven’t gone to the store yet.
  • Answer: A. I haven’t been to the store.
  • Question 6: Which of the following is the correct way to say “I will not have been to the store by the time you get there”?
    • A. I won’t have been to the store by the time you get there.
    • B. I won’t be to the store by the time you get there.
    • C. I won’t be at the store by the time you get there.
    • D. I won’t have been at the store by the time you get there.
  • Answer: A. I won’t have been to the store by the time you get there.

Quiz 3

  • Question 7: Which of the following is the correct way to say “I would like to go to the store”?
    • A. I would like to go to the store.
    • B. I want to go to the store.
    • C. I’m going to the store.
    • D. I will go to the store.
  • Answer: A. I would like to go to the store.
  • Question 8: Which of the following is the correct way to say “I would have liked to go to the store, but I couldn’t”?
    • A. I would like to go to the store, but I couldn’t.
    • B. I wanted to go to the store, but I couldn’t.
    • C. I’m going to go to the store, but I couldn’t.
    • D. I will go to the store, but I couldn’t.
  • Answer: B. I wanted to go to the store, but I couldn’t.

By Velu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *